Facilitati

BUN VENIT IN COMPLEXUL SPRING HOLIEDAY

Spring Holiday Resort este cel mai mare complex hotelier din Neptun, având o capacitate de 1.100 de persoane în cele 500 de camere și apartamente create și amenajate la standarde înalte de calitate. Complexul hotelier Spring Holiday Resort se întinde pe o suprafață de 10.000 mp, oferind posibilități multiple de petrecere a timpului liber alături de prieteni sau de familie.

Pentru a satisface pe deplin cerințele clienților noștri, am amenajat spații special dedicate pentru activitățile recreative: spații de joacă pentru copii, baruri și terase cu design modern.

Am ales stațiunea Neptun drept una dintre destinațiile de top pentru clienții noștri, astfel ca ei să se poată bucura pe deplin de toate atracțiile turistice și beneficiile disponibile: cinema în aer liber, Teatrul de vară, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, două terenuri de minigolf, un parc de distracții, facilități pentru sporturi nautice și un sat de vacanță.

Facilitati

Răspundem prompt dorințelor și nevoilor clienților noștri, de aceea am creat spații dedicate familiilor și copiilor.

În curtea interioară a complexului hotelier Spring Holiday Resort am amenajat un spațiu destinat copiilor, pentru ca aceștia să se poată bucura la maxim de o vacanță pe cinste.

Tobogane, saltele gonflabile și leagăne – toate pentru ca cei mici să aibă parte de o vacanță de neuitat.

Pentru ca toți cei care ne trec pragul să simtă cu adevărat experiența unei vacanțe de neuitat, am avut grijă de fiecare aspect benefic pentru tine: am transformat spațiul verde din jurul hotelului într-o mică grădină de vară – o oază de relaxare aproape de malul mării.

Pentru ca tu să te bucuri pe deplin de relaxare și voie bună, în complexul hotelier Spring Holiday Resort ți-am pregătit un loc dedicat pentru socializare și bună dispoziție.

Mixuri de arome și băuturi răcoritoare, cafeaua aromată, cocktail-uri exotice te așteaptă în lobby bar ca tu să ai parte de clipe de neuitat alături de prieteni sau familie.

Tot în incinta complexului hotelier Spring Holiday Resort, vei avea acces la o terasă cochetă, cu design modern și primitor.

Aici te vei bucura de o varietate largă de mâncare și băuturi, precum și de servicii de înaltă calitate.

 De ce să alegi Spring Holiday Resort?

  • Amplasat în zona verde a stațiunii cu cea mai impresionantă vegetație de pe litoralul românesc;
  • Doar 5 minute distanță până la plajă;
  • Renovat și amenajat conform celor mai înalte exigențe;
  • Confort și facilități la prețuri accesibile și prietenoase;
  • Angajați special pregătiți pentru a vă oferi o experiență memorabilă;
  • Acces la spații recreative special amenajate pentru nevoile diferite ale turiștilor: spații de joacă, terase, baruri, curte interioară;