ATRACȚII ZONALE

Stațiunea Neptun este una dintre cele mai populare stațiuni din sudul litoralului românesc, fiind în topul preferințelor datorită unei largi varietăți de activități recreative, precum și datorită beneficiilor curative din zonă.

Plaja Neptun – Olimp are mai multe sectoare, prin care fiecare turist poate descoperi o locatie perfecta in care sa-si petreaca zilele de vacanta. Unele sectoare sunt private si ofera acces la spatii amenajate cu sezlonguri.

Parcul acvatic Galaxy Waterpark Jupiter

Tobogane și resurse infinite de distracție special concepute și gândite pentru cei care caută adrenalină și aventură dar și zone de relaxare cu șezlonguri.

Parcul de aventură Paradis Land Neptun

Ghidat de sloganul „mare & aventură”, Paradis Land este locul perfect pentru petrecerea timpului liber, înconjurat de natură.

Herghelia Mangalia

Herghelia Mangalia este pozitionata si la aproximativ 500 de metri de tarmul Marii Negre. Infiintata in anul 1926, Herghelia de la Mangalia este cel mai mare complex de acest gen din zona de sud-est a Europei si adaposteste aproximativ 350 de cai de rasa.  De asemenea, turistii pot efectua plimbari de agrement pe malul marii, fie calare, fie cu  trasura.

Muzeul de Arheologie Callatis

Muzeul de arheologie Callatis din Mangalia este o institutie dedicata expunerii si conservarii vestigiilor istorice ale vechii cetati Callatis.

Bazele de tratament de la Neptun – Olimp

Statiunile de la Marea Neagra dispun de resurse naturale, ce pot fi folosite in tratamentul diferitelor afectiuni.

Dino Park Jurasica Neptun

Parc tematic de aventura situat in statiunea Neptun care cuprinde dinozauri in marime naturala, locuri de joaca, activitati educative, expozitii si zone de relaxare.

Delfinariu Constanța

Delfinariul se numara printre cele mai vizitate obiective turistice din Constanta atat in sezonul estival, cat si in extra sezon. Alaturi de Planetariu, Observatorul Astronomic si Microrezervatie,